Hartcoherentie, de kern HeartMath en research
Re´ntegratie en gezondheid HearthMath video's
HearMath video's | Hartcoherentie Methode
HeartMath biedt een uniek programma dat bij toepassing leidt tot hogere prestaties, betere gezondheid en een toegenomen gevoel van welbevinden. Het programma is bestemd voor zowel individuen als voor organisaties en bedrijven.

Uniek is de solide wetenschappelijke basis; gedurende circa 15 jaar is de methode en het positieve effect op hartcoherentie wetenschappelijk onderzocht in uiteenlopende settings. De methode is ontwikkeld door het non-profit HeartMath Institute dat in 1991 is opgericht door Doc Childre in CaliforniŰ.

De kracht van het programma ligt in de combinatie van eenvoud en effect. De wetenschappelijke basis is vertaald naar technieken die gemakkelijk te leren zijn en altijd en overal toepasbaar zijn. Consequent gebruik van de technieken levert duurzame resultaten op.

In 2003 is hun onderzoek beloond met de TMC labs innovation award voor het HeartMath« bio-feedback systeem. Research studies van HeartMath zijn onder andere opgenomen in de The American Journal of Cardiology, Journal for advancement in Medicine en Stress Magazine en de Harvard Business Review.


Qumo Trainingen
Vitaal en Veerkrachtig Leiderschap
Wilgenlaan 36
2761 TM Zevenhuizen

T 0180-631629
M 06-51920464
E info@qumo-trainingen.nl
I www.qumo-trainingen.nl
KvK 24358872 te Rotterdam

© 2015 Qumo Trainingen
Disclaimer | Privacy statement | Cookiewetgeving